Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat je vragen hebt over de fundraiser, DAG MET EEN LACH of over de site. We hebben geprobeerd hier de meeste vragen te beantwoorden, mocht dat niet het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op.

De rally

Deelname aan de rally wordt door de deelnemers uit eigen zak betaald, dat betekent dat 100% van de opbrengst van de fundraiser ten goede komt aan DAG MET EEN LACH!

Donaties

We hopen natuurlijk weer op een mooie opbrengst zodat we de events als Te Land & Ter Zee, de Sint Verbindt Rally en alle ander mooie events in 2020 weer op de agenda kunnen zetten.
Je kunt doneren door een deelnemer te kiezen en vervolgens online te betalen. Betaal gemakkelijk en veilig via Ideal, Bancontact of PayPal.
We hebben ervoor gekozen een partij te kiezen die een beveiligde omgeving biedt die geen vaste kosten met zicht meebrengt. Mollie volgt en gebruikt de meest geavanceerde veiligheidsprotocollen en voorschriften. Ze krijgen permanent toezicht van De Nederlandsche Bank en alle data wordt opgeslagen op Europese servers.
Je kunt altijd contact opnemen met ons om te praten over de mogelijkheden.

Overige

Neem voor overige vragen contact met ons op.